Een stukje Azië in Europa


Wah Nam Hong supermarkten heeft alles in huis voor de Aziatische keuken. Bij Wah Nam Hong vindt u een breed assortiment aan Chinese kwaliteitsproducten. Van verse tofu tot vuurvaste wok, van mihoen tot design eetstokjes: Wah Nam Hong biedt u de beste kwaliteit en de beste service tegen de scherpste prijs en dat al sinds 1974.

 
 

Voor de Wah Nam Hong in ‘The mall of the Netherlands’ in Leidschendam heeft L&E Construct het interieur mogen voorzien. Aangezien het voor L&E Contsruct de eerste keer was hebben wij alle zeilen bijgezet om alles tot in de puntjes voor te bereiden en tijdig uit te voeren. Met hoogwaardige materialen en innovatieve meubelconcepten is de Wah Nam Hong in Leidschendam ongewtijfeld een van de mooiste en meest bijzondere supermarkten van het land.

Culinaire uitstap


De supermarkt heeft naast een ruim assortiment aan Aziatische producten ook een versafdeling waar u onder het genot van een kruidige Chinese thee kunt genieten van ware smaaksensaties. Zo wordt boodschappen doen een ware culinaire ervaring!

 

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuur afbeelding om deze in detail te bekijken.


Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Contacteer ons