Winkelinrichting is de specialisatie van L&E Construct


Winkelen is beleven. Ondergedompeld worden in een verhaal, in een concept dat volledig past in de leefwereld van uw klanten. Het creëren van deze unieke winkelbeleving is daarom essentieel voor het succes van uw merk in de concurrerende markt van vandaag. In een wereld waarin steeds meer aankopen online gebeuren is het des te belangrijker om de ervaring van uw klanten - het zien, voelen, proeven, beleven - centraal te zetten in uw winkel.
 
 

Retail interieurs die doen beleven


Niet enkel de producten, maar ook het interieur speelt een cruciale rol in die winkelbeleving. Door onze ruime ervaring en onze know how op het vlak van materialen, technieken en trends slagen wij er steeds in om onze klanten en hún klanten te verrassen met het perfecte interieur. Wij weten hoe belangrijk het is dat een interieur de juiste sfeer zet voor uw klanten en hen de beste winkelbeleving biedt.

Meer over onze werkwijze

“De retailmarkt vraagt om snelle en flexibele oplossingen. Als ontwerper, producent en uitvoerder in de internationale interieurbouw bezit L&E Construct een ijzersterke combinatie.”

Winkelinrichting van A tot Z


Als ervaren ontwerper, producenten uitvoerder van totaal interieurconcepten, begrijpt L&E Construct als geen ander deessentie van elk onderdeel van uw winkelinrichting. Wij zoeken constant naar nieuwe trends, nieuwe materialen en unieke marktniches. Wij ontwerpen samen met u een interieur op uw maat, of voeren de plannen van uw interieurarchitect vlekkeloos uit. En dat uiteraard altijd binnen het vooropgestelde tijdsbestek en het afgesproken budget.
 

Interieurs om in te shoppen

 
Bekijk onze realisaties van winkelinrichting.

 

Wilt u eens vrijblijvend spreken over uw winkelinrichting?
Onze vakmensen helpen u graag verder met al uw vragen.

Contacteer ons