Werkwijze & team

 
Groep Eerdekens realiseert totaal projecten met een hoge mate van flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Wij ontwerpen, produceren en realiseren interieur- en Electro concepten binnen de winkel-, kantoor- en interieurbouw.
 

Interieurconcept: ontwerp en ontwikkeling


Onze ontwerpster heeft de nodige ervaring, know how en creativiteit om uw project te ontwerpen op een manier die perfect bij u of uw bedrijf past. Aansluitend bepalen de projectmanagers en technisch experts de materiaalkeuze en schatten ze de technische haalbaarheid van het project in. Door de jarenlange ervaring weten zij precies waar ze op moeten letten, waar de verborgen angels zitten en hoe L&E Construct zo’n project vlekkeloos kan uitvoeren. Wanneer zij hun fiat geven, wordt het ontwerp in een 3D tekening gegoten en uitvoerig besproken met de klant. Waar nodig wordt bijgestuurd om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de wensen en noden van de klant. Wanneer de klant voor akkoord tekent, schiet L&E Construct in productiemodus.

 
 

Productie en projectmanagement


Wij hebben een eigen atelier met een modern machinepark en een uitgebreid team van ervaren productiemedewerkers die de plannen omzetten in concrete en hoogwaardige interieurs. Wanneer de productie klaar is gaat onze plaatsingsploeg aan de slag om het interieur bij de klant te plaatsen. En dat alles gebeurt perfect conform de afspraken die met de klant gemaakt zijn. We staan bekend voor onze stiptheid in oplevering. In de ruim 30 jaar dat we werkzaam zijn, hebben we nog nooit een project te laat afgeleverd. Desnoods steken de zaakvoerder of de projectleiders zelf mee de handen uit de mouwen om alles op tijd af te krijgen. Onze stiptheid is een belangrijke troef naar de retail sector waar bij wijze van spreken iedere seconde voor de opening telt.

Electro, een vak apart


Hoewel Electro Services Eerdekens binnen een totaal ander vakgebied opereert, zijn er veel overeenkomsten met de werkwijze van L&E Construct. Samen met u inventariseert de project leider de omvang van het project. Met oog voor detail maakt hij/ zij vervolgens een opsomming van de werkzaamheden en een op maat gemaakte offerte. Na goedkeuring van de offerte zal ons ervaren team van elektriciens zorg dragen voor een uiterst professionele en stipte uitvoering van uw project. Zij zullen daarbij de door u gestelde deadlines nimmer uit het oog verliezen en zullen ten alle tijden maximale inspanning leveren om boven uw verwachtingen te presteren.
 
 

Werken bij Groep Eerdekens


Groep Eerdekens is een dynamische en sterk groeiende speler in zowel de interieur- als de Electro industrie. Wij zijn daarom vrijwel altijd op zoek naar getalenteerde vakmensen die ons team willen komen versterken.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net klaar met je opleiding en spreekt een baan in de interieurbouw je aan?
Stuur dan jouw motivatie en CV naar interieur@groepeerdekens.be onder de vermelding
‘sollicitatie’, of gebruik simpelweg het contactformulier of telefoonnummer op deze site om met ons in contact te komen.

Tevens zijn wij voor Electro Service Eerdekens op zoek naar ervaren elektromechaniekers. Spreekt ons bedrijf je aan en wil je onderdeel worden van een uiterst ervaren en gedreven team? Stuur dan jouw motivatie en CV naar electro@groepeerdekens.be onder de vermelding ‘sollicitatie’, of gebruik het contactformulier of telefoonnummer op deze site om met ons in contact te komen.

Kom jij ons team versterken?

Contacteer ons