Totaal interieurconcepten: totale ontzorging


Groep Eerdekens ontzorgt haar klanten door in te staan voor zowel ontwerp als productie en uitvoering. Onze oplossingen zijn innovatief, duurzaam enzijn gekend door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij verdiepen ons in het DNA vanuw bedrijf of analyseren uw persoonlijke woonwensen en komen vervolgens met een buitengewone creatieve oplossing. Onze interieurs zijn doordacht en worden supersnel en perfect uitgevoerd. Door de nauwe samenwerking en korte contactlijnen met onze projectleiders kunnen wij zeer kort op de bal spelen.
 
 

Ruim 30 jaar ervaring in interieurbouw


Of het nu gaat om de bouw of verbouwing van een winkel, kantoor, restaurant ofwoning: wij zijn een betrouwbare en flexibele partner die bij ieder project creatief met u meedenkt. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een gekende speler op het gebied van winkelinrichting, kantoorbouw en interieurbouw. Wij bouwen duurzame relaties op met onze klanten omdat we proactief met ze meedenken, doen wat we beloven, voor elk budget een passende oplossing uitwerken en “the extra mile” niet schuwen.

Electro Services Eerdekens


Electro Services Eerdekens speelt een belangrijke rol binnen de Groep Eerdekens. Om onze klanten totaal oplossingen te bieden en dientengevolge optimaal te ontzorgen bieden wij de mogelijkheid om naast de zorg voor uw interieur nu ook al uw elektricteitwerken bij ons onder te brengen. Ons ervaren team aan elektromechaniekers en project leiders zal u hierin professioneel en vakkundig ondersteunen.
 

Bij ons koopt de klant gemak. Het gemak te weten dat zijn project in goede handen is en dat het tijdig klaar zal zijn. Vooral in de retailsector is dat enorm belangrijk. Wij bewegen als het ware mee met de druktes van de klant.


Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de cruciale momenten in het project zijn die van dichtbij opgevolgd dienen te worden. Dan zijn wij er ook om belangrijke beslissingen te nemen, zodat het project geen vertragingen oploopt.”

Eddy Eerdekens, zaakvoerder

Bij ons koopt de klant gemak. Het gemak te weten dat zijn project in goede handen is en dat het tijdig klaar zal zijn. Vooral in de retailsector is dat enorm belangrijk. Wij bewegen als het ware mee met de druktes van de klant. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de cruciale momenten in het project zijn die van dichtbij opgevolgd dienen te worden. Dan zijn wij er ook om belangrijke beslissingen te nemen, zodat het project geen vertragingen oploopt.

Eddy Eerdekens, zaakvoerder

Familiebedrijf gestoeld op vertrouwen


Groep Eerdekens is een familiebedrijf dat streeft naar 100% vertrouwen van de klant. De zaakvoerder en diens zoon, zijn vaak genoeg zelf op de werven te vinden om de werken op te volgen én om mee de handen uit de mouwen te steken als dat nodig is. Die persoonlijke connectie en gedrevenheid is waarom u steeds op ons kunt bouwen. Het team van professioneel opgeleide en bijgeschoolde vakmannen staat daarnaast garant voor een vlekkeloze uitvoering van de plannen.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner om uw interieur waar te maken?

Contacteer ons